Alla sorters rörservice

Vi arbetar med allt du kan tänka dig inom rörservice, allt från montering till installation av varmvattenberedare, toalettstol, tvättställ, blandare, duschvägg etc. Vårt team består av flera skickliga rörmokare och VVS-tekniker med lång erfarenhet. Vi vill gärna höra vad du har för uppdrag på gång och hur vi kan hjälpa dig.

Dygnet runt jour för spolning

Stopp i avloppet? Skit också! Det är sådant som händer ibland, vilken tur att vår jour har öppet dygnet runt och att vi kan rycka ut snabbt för spolning av avlopp, det är något vi gör nästan dagligen som rörentreprenad, vilket innebär att vi vet precis hur det går till och sköter alltid spolningen snabbt och smidigt.

Byte / installation av värmepump

Vill du ha ha hjälp att byta ut din värmepump? Eller installera en ny? Vi har koll på alla sorters värmepumpar, allt från luftvärmepump till bergvärmepump. Du kan dessutom använda ROT-avdrag när vi utför byte av värmepump hos dig, och dra av 30 % på arbetskostnaden!

Installation / byte av varmvattenberedare

Byta varmvattenberedare är något man inte bör göra själv, nästan alla tillverkare rekommenderar att man anlitar ett proffs för att sköta installationen. Så kontakta oss eller en annan auktoriserad firma när du behöver hjälp med installation av varmvattenberedare.

Projektering

Vi arbetar med projektering för rörläggning och ventilation, det vi riktar oss mot i huvudsak är att se till att ventilationssystemet är balanserat och att vi har god värmeåtervinning, alltid enligt branschstandard. Att ha ett bra inneklimat innebär att man inte märker av klimatet inomhus, då har man lyckats med sin VVS-projektering. Vi ser även till att VVS-systemet är enkelt att underhålla.

VVS-arbeten

Som du redan säkert har förstått jobbar vi med alla sorters VVS-arbeten – det kan gälla projektering, rörläggning, vatten, sanitet eller värme. Vi är alltid intresserade av att ta in nya uppdrag och vår telefon-jour kan ta ditt samtal dygnet runt. Har du några frågor som gäller VVS så får du gärna höra av dig till oss. Vi har koll på i princip allt som rör vatten, ventilation och sanitet.

Offertförfrågan

    Förmånligt pris

    Vi skulle aldrig ta mer betalt än vad det faktiskta priset är för det arbete vi utför. Vi håller oss alltid till marknadspriserna och vårt största fokus är att du som kund blir nöjd, både med arbetet och med priset. Vi vill att du skall känna att du fick mycket för pengarna när du anlitar oss!

    Garantier

    Vi lämnar garanti på allt utfört arbete så att du kan känna dig trygg med din investering. Att få garanti på VVS-arbete är nödvändigt av flera anledningar, inte minst för att ha att visa försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme. Vår vanligaste garanti vi lämnar är på 10 år och om något problem uppstår under den tiden kan du kontakta oss!